rörelse på jobbet

yoga, rörelseträning eller annan typ av träning som ett naturligt inslag på ert arbete,er konferens, ett event eller vid en kick-off!

 

Love Yoga erbjuder en aktivitet som gör det möjligt för alla anställda att delta efter sina egna förutsättningar. Alla kommer oavsett tidigare träningserfarenhet ha något kul att jobba med. 

 

Många studier pekar på att regelbunden rörelse och mindfulnessträning ökar förmågan att hantera stress, minskar sömnsvårigheter, muskelspänningar och kronisk smärta, samt leder till ett ökat välbefinnande.

 

Detta i sin tur gör att personalen mår bättre och sjukfrånvaron minskar.

företagspaket

Love Movement

En halvtimmes gemensam rörelseglädje på din arbetsplats.  Oombytta rör vi oss i enkla rörelsemönster speciellt utvalda för rygg och axlar. Alla i arbetsgruppen kan vara med oavsett träningsvana, träningsbakgrund eller ålder. 

 

Love SLOWflow

En timmes mjuk yoga med varierade fysiska och avslappnande positioner, asanas. En yogaklass för arbetsplatsen som vill satsa på återhämtning och stresshantering.

 

Hackers loves Yoga

En yogaklass som passar perfekt för er med gamnacke och musarm. Vi yogar i lugnt tempo med ett tydligt mål.

Att alla som sitter framför datorer ska få en grundstyrka och smidighet för att klara av sitt stillasittande arbete. En klass som inte kräver någon yogakunskap sedan tidigare.

 

Love to workout

En pulshöjande träning i 30 minuter. Vi arbetar i stationer och arbetar med egen kroppsvikt. Klassen avslutas med 15 minuters avslappning.

 

 Vill du att jag kommer ut till ditt företag och håller en inspirationsföreläsning eller är du intresserad av friskvård och företag? Hör i sånt fall av dig till mig!

loveyogalulea@gmail.com

070-2066887