Pausen är klassen med medvetna rörelser och ditt egna andetag som VD över ditt egna företag , din kropp.

 

Yogaklassens uppbyggnad, en dynamisk uppvärmning, olika variationer på solhälsningar, stående och balans positioner (asanas), framåtfällningar, bakåtböjdningar, twistar och avslutas med avslappning, (savasana).

 

Pausen utgår från ett tema som byts månadsvis.

 

Vilan är klassen där kroppen och hjärnan hittar in till en djupare avslappning. Här vilar du i ett drömlikt tillstånd mellan vakenhet och sömn.

 

Du bjuds in till en chans att vara för dig själv och i din kropp.

 

Bolster, block och band stöttar upp kroppen och ger kroppen möjlighet till återhämtning och återuppbyggnad.

 

En fantastisk yogaklass för dig som behöver hitta ny kraft och mer energi. Utmärkt för dig som känner dig utmattad, stressad och/eller är sjukskriven för utbrändhet.

 

Yogaklassens uppbyggnad, inkännande av din kropp och din hjärna, känslan av ditt andetags rörelse i din vilande kropp, variationer på serier med avslappnande yogapositioner, (YIN, RESTORATIVE asanas) djup avslappning, (savasana).

  

Balansen är klassen som startar med rörelsen av ditt egna andetag som sedan går vidare till ett rörelseflöde igenom hela din kropp.

Balansen är en yoga klass med yin och yang. Stillhet och rörelse.

 

YIN grundar sig i den kinesiska medicinen. Vi färdas mellan olika yogapostioner, (asanas) och öppnar på så sätt upp energiflödet i meridianerna som löper genom din kropp.

 

Bolster, block och band, (props) stöttar upp vår kropp under YIN klassen. Propsen hjälper oss att släppa på spänningen i våra muskler för att lättare komma åt vår bindväv/fascia.

 

I YANG flödar vi genom hela vår kropp för att tillsammans med vårt eget andetag hitta vår inre balans, styrka och smidighet.

 

Yogaklassens uppbyggnad, Inkännande av vår kropp och söker efter samspelet med vårt andetag, en serie av yogapostioner, (YIN asanas), en serie av yogapositioner, (YANG asanas), avslappnning, (savasana).

 

Balansen riktar sig till alla människor med intresse för rörelse och samspelet mellan kropp, hjärna och andetag.

 

Rötter är klassen som passar dig som är lika stel som ett kylskåp men med nyfikenhet kring rörelse och yoga.

Detta är nybörjarens favoritklass där vi startar från kroppens anatomi och tillsammans med andetaget går vidare igenom hela kroppen.

 

Vi yogar i enkla flöden med enkla yogapositioner, (asanas)

Vi letar efter vår egen balans, kroppskännedom och inre styrka.

 

Bolster, block och band stöttar upp kroppen och ger dig en mjuk och härlig introduktion in i yogans värld.

 

 

Yogaklassens uppbyggnad, inkännande av din kropp och samspelet med din kropp och ditt andetag, variationer på serier av yogapositioner, (asanas) och avslappning.

 

Love SATURDAYS & SUNDAYS

 

Pop UP klass med olika teman från gång till gång.

 

Under Love SATURDAYS & SUNDAYS  provar vi på allt från lekfulla handstående och armbalanser till långa avslappnande yinklasser.

 

Ibland har vi också gästlärare från andra yogastudios.

Allt för att skapa ny energi och ge extra kärlek till vår kropp och själ.

 

 

På vår facebook och instagram hittar du veckans tema och tid för Love SATURDAY & SUNDAYS.